Kengo Nohara
Faculty of Health and Medical Science,Department of Health and Dietetics | Instructor |
Last Updated :2025/06/19
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Paper
- Factors Affecting the Weight Variability of Foods and Dishes in the Cooking and Serving Processes of Meals: A Specified Food Service Facility for the Cook-Serve System
野原健吾; 野原健吾; 佐藤理恵子; 中西明美; 山中沙紀; 辻村由美; 堀端薫; 石田裕美; 石田裕美
日本給食経営管理学会誌, 2023 - 学校給食施設における栄養計算方法および調理によるビタミン類,ナトリウムの損失考慮の実態
野原 健吾; 石田 裕美
日本給食経営管理学会誌, Mar. 2022 - Studies on Standardization in Recipe of Cookies : The Influence of Sugar Amount on Expansion of Cookies
平井 友海; 藤井 茂; 栁田 亜美; 野原 健吾
国際学院埼玉短期大学研究紀要 = Bulletin of Kokusaigakuin Saitama College, 2016 - Study on Evaluation Method of Sanitation Management in Institutional Foodservice
野原 健吾; 縄田 敬子; 富松 理恵子
国際学院埼玉短期大学研究紀要, 2013 - Study of Job Classification for Hygiene Control in an Institutional Foodservice Facility
野原健吾; 縄田敬子; 富松理恵子; 堀端薫; 石田裕美
日本給食経営管理学会誌, 2013 - Studies on taurine in seafood (1) Change of taurine content in a cooking process of mollusk
KOMATA Chie; NOHARA Kengo; WATANABE Katsuko
Bulletin of Kokusaigakuin Saitama Junior College, 2007
MISC
- 給食施設における栄養成分表示を目的とした栄養計算に損耗率の考えを適用することの妥当性-ビタミンB1,B2の実測値と栄養計算値の比較-
野原健吾
日本給食経営管理学会学術総会プログラム・講演要旨集, 2022 - 事業所給食および学校給食施設における栄養成分表示のための食塩相当量の計算実態
野原健吾; 野原健吾; 江後洋志; 由田克士; 渡邊智子; 赤尾正; 瀧本秀美; 高戸良之; 石田裕美
日本給食経営管理学会学術総会プログラム・講演要旨集, 2019
Books and other publications
- 実力養成のための給食管理論
芦川, 修貮; 田中, 寛; 伊澤, 正利; 今泉, 博文; 金子, 裕美子; 篠原, 能子; 須永, 将広; 田中, 延子; 登坂, 三紀夫; 永井, 豊; 野原, 健吾; 服部, 富子; 藤井, 茂; 藤井, 駿吾
学建書院, Mar. 2023
9784762418877 - 給食の運営管理論 : 計画と実務
芦川, 修貮; 服部, 富子; 伊澤, 正利; 金子, 裕美子; 須永, 将広; 田中, 寛; 登坂, 三紀夫; 永井, 豊; 野原, 健吾; 藤井, 茂; 藤井, 駿吾; 矢ヶ崎, 栄作
同文書院, Mar. 2022
9784810315189